Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deníček

 11.září 2011

Dnes jsme byli poprvé ve psí školce ve Svítkově. Zkoušeli jsme obraty u nohy a chůzi u nohy. Byla jsem překvapená jak to Deníkovi jde. Když byla přestávka tak si pořádně poběhali a přístě pojedeme zase za týden. 

17.září 2011

Dnes jsme byli zase na cvičáku.Opět si pejsci pořádně pohráli a potom jsme zkoušeli lehni,vstááň a obraty za chůze. Potom si zase pejci poběhali a příště by jsme měli nacvičovat odložení tak uvidíme jak to Dennymu půjde. 

24.září 2011

Dnes jsme šli na 6.Andyho memorial.Potkali jsme se tam s tatínkem Heroldem a maminkou Keisy.Denny se seznámil s mnoha pejsky, nejdříve se držel za námi ale potom se otrkal a hrál si taky.Moc se nám to líbilo  i když bydlíme poblíž. Fotky jsou zde http://dennyzack.rajce.idnes.cz/6.Andyho_memorial/

25.září 2011

Takže jsme byli na cvičáku a zkoušeli jsme ty obraty a přivolání.Opakovali jsme staré cviky které Denymu už docela jdou.Tak uvidíme příště.

15.října

Po delší době píšu co je u nás nového. Takže začnu tím že jsme začali chodit na agility do Sezemic a moc se nám tam líbí. Dennymu to začíná docházet co po něm vlastně chci ale ještě musíme zapracovat na očním kontaktu. Dále chodíme do školičky a pořád opakujeme to staré co už Dennymu jde až teda na tu chůzy u nohy to musíme dopilovat. Dneska jsme také byli na našich prvních klubových závodech a byli jsme 6./7. ale co byli jsme tam párkát aspoň že jsme nebyli dis. a nejsme na posledním místě a hlavně že jsme si to užili a počasí nám  taky vyšlo krásně.

5.listopadu

A zase píšu co je u nás nového  22.října jsme byli na speciální výstavě klubu přátel chodského psa v Kolín-Borky. Dostali jsme ve třídě dorostu známku VN2. Posudek zní: obdélníkový rámec, nůžkový skus, nasazení uší širší, znaky neohraničené, užší PK v postoji, temperamentní.                                                Dnes jsme byli na svodu v Hradci Králové. Ani jsem neočekávala že dopadneme tak dobře  Dennymu to hrozně moc šlo. Hezky běhal v kruhu, v postoji vydržel taky dlouho a dokonce ukázal i hezky zuby takže líp to nemohlo dopadnout. Tak uvidíme jestli se nám vydaří rentgen a bonitace. No a když ne tak svět se taky nezhroutí

22.prosince

Po dlouhé době píšu co se u nás odehrálo 

20.11. jsme měli na cvičáku závěrečné zkoušky. Dopadlo to celkem dobře 65b./80b. Nejvíc bodů jsme ztratili při odložení a na ovladatelnosti na vodítku a uznávám že to nám moc nešlo, ale už je to o mnohem lepší.  Ale přivolání jsme měli na jedničku.

11.12. jsme byli na výletě na Lichnici a šli jsme Kubíkovi buky. Moc se nám tam líbilo a dokonce i počasí bylo krásné. Zde je odkaz na fotky http://dennyzack.rajce.idnes.cz/Lichnice_11.12.2011/

Jinak chodíme různě na výlety Denny už je zkušený turista . Porád cvičíme agility a jde nám to čím dál líp. Chodíme na procházky na pole a Denny musí furt prohánět zajíčky. 

14.února

Ahoj po hodně dlouhé dob píšu kde jsme všude byli a co je u nás nového.       Vánoce jsme si užili a Denny dostal spoustu mlsotek a hraček.                               Každou sobotu chodíme cvičit agility a učíme se ty pekelně težké zóny.             Minulou sobotu, místo agilitění jsme šli na procházku po Sezemicích. Bylo to super pejsci si poběhali a potom jsme se stavili v hospůdce na oběd.Tady je odkaz na fotky http://dennyzack.rajce.idnes.cz/vylet_Sezemice/.  Doufám, že nám na jaře vyjdou nějaké neoficiální závody a v létě klubová výstava v Soběšíně. Jinak si užíváme sněhu, zkoušíme běhání s postrojem a je to moc super.

3.března

Dnes Deninek oslavil 1 rok. Pochutnal si na dortu a proběhl se na dlouhé procházce.Takže Dení všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka, ať se stále můžeme radovat z našich společných úspěchů. Taky přeju vše nej bráškům a sestřičce. 

9.dubna

O velikonocích jsme byli na závodech v Probluzi. Byli to naše 1. neoficiální závody.  Byli jsme sice mezi posledníma, ale já jsem ráda že jsme běh vůbec doběhli, protože jsem si myslela že mi Denny uteče a budeme DIS. Moc se nám tam líbilo.

Zde je odkaz na fotky: http://dennyzack.rajce.idnes.cz/Neoficialni_velikonocni_zavody-Probluz_2012/

28.dubna

Jsme byli v České Třebové na neoficiálních závodech. První běh se nám moc nevydařil, ale zato jsme si ho druhým opravili. Bohužel nevím výsledky z druhého běhu protože ty  neříkali. Moc se nám tam líbilo, až na tu organizaci. Ta by mohla být o trochu lepší 

Zde je odkaz na fotky: http://dennyzack.rajce.idnes.cz/Agility_-_Podhorsky_caroskok/

1.května

Jsme byli na závodech v Opatovicích nad Labem.  Doběhli jsme parádně to jsem ani od Dennyho nečekala. V prvním běhu jsme byli 5. ze 13. a v druhým 6. ze 13. Strašně moc se nám tam líbilo měli skvělou organizaci a pěkné parkury 

Zde je odkaz na fotky: http://dennyzack.rajce.idnes.cz/Neoficialni_zavody_-_Opatovice_nad_Labem_2012/